Photobucket O. nap a fesztiválon! - próbaGYÁRtás - GYÁR Fesztivál

GYÁR Fesztivál

Zenei és sport fesztivál Miskolcon a Vasgyárban. 2010-ben immáron negyedszer. Augusztus 5-6-7-én. Tessék jönni. GYÁR 4 U! jee...ö

Friss topikok

  • szvob.: @Hg_: így szól a házirend: A fesztivál látogatói a szabályosan csuklóra erősített karszalaggal sza... (2010.08.02. 07:18) O. nap a fesztiválon! - próbaGYÁRtás
  • Hg_: Hali. Hallottam olyat, hogy tavaly a napijegyeseket nem engedték vissza, ha egyszer kimentek, újra... (2010.07.30. 00:08) PROGRAM - 2010
  • szvob.: @báóó!: Szia! Sajnos a Gyár területén valóban nincsen, merthogy ugye az egy gyár :) Viszont nem ... (2010.07.27. 08:33) GYÁR Fesztivál idén is!!! Beköszönés

Linkblog

O. nap a fesztiválon! - próbaGYÁRtás

2010.07.29. 19:43 | szvob. | 2 komment

Huhuhúúúú!

Képzeljétek el, azt eszeltük ki, hogy tartunk egy jó 0. napot a GYÁR fesztiválon, augusztus 4-én, szerdán 19:00 kezdettel, és teljesen ingyenesen.

Hogy kik lépnek fel?

 

20:00 Indygo - Járási Laci barátunk zenekara, kiváló mulatságzene, táncolható, miazmás. Tessék jólmulatni.

21:30 Crazy Erotixx - Tokaji glam banda, hajmetál, festett szem, Fekete Dögvész - hadd szóljon!

23:00 Szepultúra - Kindak Márk barátunk zenekara a véres gyökerek, a hatalmi villongások és capoeira jegyében. Born stubborn! - megidézzük a Cavalerákat.

 

Tessék jönni és lepróbálni a fesztivált.

Szevasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyarfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr562185624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hg_ 2010.07.31. 14:44:32

Hali.
Hallottam olyat, hogy tavaly a napijegyeseket nem engedték vissza, ha egyszer kimentek, újra jegyet akartak vetetni velük. Ez idén nem így lesz ugye?
Ez nem vág ide, de lentebb nem kaptam rá választ.

szvob. 2010.08.02. 07:18:32

@Hg_: így szól a házirend:
A fesztivál látogatói a szabályosan csuklóra erősített karszalaggal szabadon közlekedhetnek az érvényesség napján a fesztivál területén belül. A napijegy egyszeri belépésre jogosít: a karszalagot, amennyiben a fesztivál látogatója 18:00 után hagyja el a fesztivál területét, kollégáink eltávolítják.
A tűzrendészeti előírásoknak megfelelően kidolgozott és táblákkal jelölt menekülési útvonalak eltorlaszolása, elzárása szigorúan tilos.
A GYÁR Fesztivál területére kizárólag a technikai személyzet járművei (mentőautó, tűzoltóautó, rendőrségi jármű, áru- és kellékszállító közlekedési eszközök), valamint az előadókat szállító és a rendezvény fennakadásait elhárító műszaki személyzet járművei léphetnek be.
A fesztiválra nem hozhattok be szeszesitalt, üdítőitalt bontott 0,5 literesnél nagyobb kiszerelésben, és semmilyen olyan eszközt, tárgyat, dolgot, amelynek birtoklását a törvény tiltja. A biztonsági személyzet elkobozhat minden olyan tárgyat, amellyel mások vagy a sját testi épségedet sértheted vagy veszélyeztetheted.

www.gyarfesztival.hu/index5.php
süti beállítások módosítása